Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

Remax CX-04

Код товара: 40300
2 982
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Унікальна модель автомобільного Wi-Fi реєстратора з G-сенсором, яка незважаючи на свою доступність стане надійним гарантом у доказі вашої невинності при виникненні різних ситуацій на дорозі

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Remax CX-04 Silver – унікальна модель автомобільного Wi-Fi реєстратора з G-сенсором, яка незважаючи на свою доступність стане надійним гарантом у доказі вашої невинності при виникненні різних ситуацій на дорозі. Для зйомки реєстратор має одну камеру на базі Panasonic MN34227 матриці HiSilicon Hi3516 процесора, здатної надати фото у широкому 12 мегапіксельному форматі та відео у двох мегапіксельному.

На виході Ви отримуєте відео у популярному MP4 форматі, що дозволяє без проблем зробити його на більшості програвачах. Підключення до зовнішнього обладнання через порт. Ширококутний скляний об'єктив на базі шести лінз дає огляд не менше ніж 155 градусів, в результаті вловлюється повна картина того, що відбувається не тільки на дорозі перед машиною, але і по сусідній смузі. Старт дається автоматом при включенні реєстратора. Радує привабливий зовнішній вигляд із сріблястим кольором.



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению