Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

YLI Electronic YB-500H (LED). Электроригельный замок

Код товара: 51136
2 934
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Електроригельний замок зі світловою індикацією та таймером затримки. Без живлення відкритий. Цей замок підходить для встановлення на дерев'яні, металеві, металопластикові або пластикові двері

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Yli Electronic YB-500H(LED) - це електроригельний замок, який призначений для накладного монтажу всередині приміщень. Він доповнений вбудованим таймером затримки закриття та світлодіодним індикатором стану дверей.

Замок складається з двох частин - планки та тіла замка. Тип замка - нормально-відкритий (NO). Є вбудований таймер затримки закриття дверей - 0, 3, 6 і 9 с (перемикається перемичками на замку). Дальність спрацьовування замка - 8 мм. Має вбудовані виходи NO/COM (датчик стану дверей).

Робоча напруга - 12 В. Споживання - 1000 мА в робочому стані, 180 мА в режимі очікування.

Під час зачинення дверей геркон реагує на магніт у відповідній планці і замикає контакт соленоїда, що висуває ригель. За відсутності живлення - замок відкритий, а ригель засунутий, що відповідає вимогам пожежної безпеки. Замок відкривається керуючим контактом.

Yli Electronic YB-500H(LED) має розміри: замок 267х45x38 мм, відповідна планка 204х30x35. Витримує роботу за температури від -10°C до +55°C.

Електроригельний замок Yli Electronic YB-500H(LED) призначений для внутрішнього встановлення на вузькі двері в бізнес-центрах, офісах, магазинах та інших приміщеннях. Цей замок підходить для встановлення на дерев'яні, металеві, металопластикові або пластикові двері.

Рекомендований до встановлення в комплекті з аудіодомофонами, відеодомофонами, контролерами, кнопками виходу, кодовими клавіатурами та зчитувачами.

Характеристика


  • Без живлення відкритий.

  • Вбудований індикатор стану дверей і таймер затримки закриття дверей: 0,3,6 і 9 сек.

  • Максимальна відстань спрацювання: 8мм.

  • Робочий струм: 1000мА, у режимі очікування: 180мА.

  • Живлення 12В.




Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению