Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация
Агент 007™ » Системы контроля и управления доступом » Считыватели » ZKTeco » ZKTeco KR1000-E. RFID считыватель EM Marine 125КГц большого радиуса действия

ZKTeco KR1000-E. RFID считыватель EM Marine 125КГц большого радиуса действия

Код товара: 38491
5 426
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Зчитувач безконтактних карт Em-Marine до 1 метра

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


KR1000 – вуличний зчитувач спеціальних посилених безконтактних карт 125 кГц з діапазоном читання до 1 метра, розроблений спеціально для систем контролю доступу автотранспорту.

Маючи дальній діапазон зчитування, KR1000 надає користувачам зручну RFID ідентифікацію для багатьох додатків, включаючи доступ до дверей, доступ до автомобільних воріт і інших додатків, в яких користувачеві не потрібно підносити RFID карту в безпосередній близькості від зчитувача RFID.

Безконтактний RFID зчитувач KR1000 зчитує код карти (спеціальна посилена карта) стандарту Em-Marine з відстані 100 см і призначений для вирішення завдань, де необхідна велика відстань зчитування безконтактних карт, наприклад, для обмеження проїзду автомобільного транспорту через шлагбаум. Рідер має вихід Wiegand 26, що забезпечує його сумісність практично з будь-яким контролером системи контролю доступу. Для зручності користувачів зчитувач має звукову та світлову індикацію для візуального підтвердження розпізнавання безконтактного ідентифікатора. Рідер має міцний пластиковий корпус, а його електроніка захищена від атмосферних впливів полімерним компаундом.

Ідентифікація автомобільного транспорту

Зчитувач KR1000 ідеально підійде для систем безпеки, де необхідна велика відстань зчитування безконтактних карт, наприклад, для систем контролю доступу автомобільного транспорту. Як правило, для обмеження в’їзду автомобілів на різні об’єкти встановлюються автоматичні шлагбауми. Якщо разом з ними використовувати зчитувач безконтактних карт з великою дальністю читання, то водієві буде досить закріпити свій ідентифікатор на лобовому склі машини, і при під’їзді до шлагбауму СКД «пізнає» його як свого і дасть дозвіл на в’їзд.

Відстань читання100 см
Час читання картименше 200 мс
ЖивленняDC 10-15V / Max.300mA
Вихідний формат26 біт Wiegand
БіперДа
Температура експлуатаціїОт -20 до +55 градусів Цельсія
КолірЧорний
МатеріалABS
Розміри240*235*35 мм
Ступінь захистуIP65




Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению