Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

Univew IPC3614SR3-DPF28

Код товара: 49426
4 256
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Камера оснащена матрицею на 4 Мп з світлочутливістю 0.03 Люкса. Максимальна роздільна здатність складає 2592х1520. Об'єктив у неї фіксований з фокусною дистанцією 2.8 мм, кут огляду складає 104.4 градусів.

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Uniview IPC3614SR3-DPF28 - IP відеокамера для систем охоронного відеоспостереження. Компанія Uniview вже багато років поставляє на ринок професійне обладнання для систем відеонагляду і користується заслуженою популярністю. Дана модель обладнана найбільш сучасними технічними рішеннями і дозволяє отримати зображення високої якості при роботі в звичайних або складних умовах освітленості, та навіть може працювати в повній темряві. ІЧ підсвічування камери має ефективну дальність дії 30 метрів та інтелектуальне підстроювання яскравості, що дозволяє уникнути «засвіту» об'єктів, розташованих близько до камери.

Камера оснащена матрицею на 4 Мп з світлочутливістю 0.03 Люкса. Максимальна роздільна здатність складає 2592х1520. Об'єктив у неї фіксований з фокусною дистанцією 2.8 мм, кут огляду складає 104.4 градусів.

Також камера має розширені можливості відеомоніторингу. Вона дозволяє переглядати відео в режимі онлайн, налаштовувати детектор руху по стандартній сітці і по окремим зонам з різною чутливістю. Камерою можна керувати за допомогою мобільного додатку для iOS, Android або веб-браузера.

Підтримує Ultra 265. Це технологія глибокого стиснення відео, яка дозволяє економити трафік і, що найголовніше, місце на жорстких дисках на 75-90%. Технологія визначає області кадру, що містять рух. Для цих областей зберігається висока деталізація, в той час як статичні області такі, як газони чи фасади будівель,- максимально стискаються.Корпус камери герметичний, має захист класу IP67, що дозволяє встановлювати камеру зовні приміщень. Живлення - 12 В, є підтримка технології PoE.

Камерою можна керувати за допомогою утиліти EZTools. Вона дозволяє змінити IP адресу камери, налаштувати якість зображення, експозицію, різкість, рівень стиснення відео, динамічний діапазон та інше. Також через EZTools можна відрегулювати відеопотоки та оновити прошивку.

Характеристика

Особливості Для вулиці

Тип Дротові

Інфрачервона підсвітка до 30 м

Вид Купольні

Роздільна здатність камери 4 Мп

Інтерфейси 10/100BASE-TX Ethernet, LAN

Розмір матриці 1/3"

Виробник та тип матриці CMOS

Формат відео H.265, MJPEG

Фокусне відстань 2.8 мм

Кут огляду по горизонталі 104.4 °

Нічна зйомка ІЧ-підсвічування до 30 метрів

Матеріал корпусу Пластик

Робоча напруга DC 12В / PoE (802.3af) / 5 Вт В

Діапазон робочих температур -35 °C ~+60 °C °C °C

Комплектація IP-відеокамера Монтажний комплект Посібник зі встановлення та експлуатації

Розміри 126 x 94 мм

Вес 330 г



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению