Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

UHF Waterprof Tag

Код товара: 8665
0
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

RFID етикетка на фари автомобіля

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


ZKTeco UHF Waterproof Tag - RFID етикетці на фари автомобіля. Водостійка, з підвищеною стійкістю до розриву. Розмір: 99 х 12 мм. Відстань прочитування до 6 м.

RFID мітка використовується в автомобілів з радіонепрозорим лобовим склом - з додаваннями іонів срібла (атермальне скло) і з електропідігрівом. А на відміну від корпусованих міток – ще й зручніше та швидше. Також, ця мітка не псує інтер'єр та екстер'єр автомобіля, так як її практично неможливо помітити при швидкому огляді авто.

ZKTeco UHF Waterproof Tag сконструйована для експлуатації у важких умовах вуличного застосування на автомобілі. Легко переносить контактне та безконтактне миття автомобіля, стійка до опадів та агресивних середовищ. Відмінно тримається в зимовий період при механічному очищенні поверхні фар від снігу пластиковою щіткою. Для кращих показників стійкості необхідно наклеювати цю UHF мітку за позитивної температури на знежирену поверхню фари.

Дана RFID мітка захищена від переклеювання на інший автомобіль. Якщо спробувати відклеїти цю мітку – основа, на якій розташовані антена з чіпом – рветься, а сама мітка припиняє працювати. Ця опція є дуже корисною, коли необхідно виключити проїзд чужого транспорту на вашу територію.

Основне застосування ZKTeco UHF Waterproof Tag: ідентифікація автомобілів на платних дорогах, парковках та гаражах, у системах контролю проїзду, обліку та пересування вантажного та легкового транспорту. Ідеальна для автоматизації контрольно-пропускних пунктів на підприємствах, дворових територій та котеджних селищ. Працездатність зберігається тільки на діелектричних матеріалах – склі, пластиці, дереві, картоні



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению