Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

ТВИСТ LG POE +

Код товара: 28173
1 394
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Використовується для захисту порту Ethernet (10/100Base-TX) мережевого обладнання від високовольтних імпульсних перенапруг в лініях зв'язку, викликаних електростатичними зарядами, грозовими розрядами, сильними електромагнітними полями

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Пристрій захисту від наведених імпульсних напруг TWIST LG-PoE+ використовується для захисту порту Ethernet (10/100Base-TX) мережевого обладнання від високовольтних імпульсних перенапруг в лініях зв'язку, викликаних електростатичними зарядами, грозовими розрядами, сильними електромагнітними полями .

Пристрій TWIST LG-PoE+ підтримує обидві схеми організації віддаленого живлення Power over Ethernet (PoE) IEEE802.3af та PoE+ IEEE802.3at. TWIST LG-PoE+ захищає мережеве обладнання та з'єднувальний кабель при попаданні фазної напруги мережі живлення 220В на будь-який провід кабелю зв'язку.

Для правильної роботи пристрій вимагає обов'язкового сигнального заземлення.

Монтаж та експлуатація

Пристрій підключається в розрив лінії передачі, поруч із пристроєм, що захищається. Напрямок підключення має значення і вказано на кришці корпусу приладу (LINE – до лінії, DEVICE – до приладу, що захищається). Клема заземлення вимагає обов'язкового підключення до контуру заземлення із системою вирівнювання потенціалів відповідно до чинної редакції ПУЕ. В іншому випадку захист обладнання не гарантується. Підключення до заземлення виконується кабелем діаметром не менше 0,7 мм, з опором не більше 4 Ом.

Вплив високоенергетичних імпульсів і попадання напруги, що перевищують паспортні значення, на довгі лінії зв'язку може викликати перегорання плавких вставок пристрою захисту. Відновлення працездатності зводиться замінити плавких вставок. Їхні номінали (0,25А та 1А) та місця встановлення вказані на кришці корпусу приладу.



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению