Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация
Агент 007™ » Видеонаблюдение » Мониторы » Другие » Телевизор SAMSUNG UE32M5500AUXUA (32 ", 1920*1080 (FHD), SMART-TV - Есть, Standart LCD) (UE32M5500AUXUA)

Телевизор SAMSUNG UE32M5500AUXUA (32 ", 1920*1080 (FHD), SMART-TV - Есть, Standart LCD) (UE32M5500AUXUA)

Код товара: 47822
15 764
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Full HD телевізори Samsung – це новий досвід реалізації віртуальної реальності та занурення у те, що відбувається на екрані. Ви побачите ваші улюблені ТБ програми та фільми у зовсім новому світлі.

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Відкрийте новий рівень ТВ реальності

Full HD телевізори Samsung – це новий досвід реалізації віртуальної реальності та занурення у те, що відбувається на екрані. Ви побачите ваші улюблені ТБ програми та фільми у абсолютно новому світлі.

Підвищуйте якість зображення до рівня FHD

Функція Ultra Clean View аналізує контент за допомогою спеціального алгоритму обробки сигналу, фільтрує та знижує рівень шумів. Навіть якщо вихідний відеосигнал має якість нижче Full HD, ви зможете отримати зображення, яке можна порівняти з FHD стандартом.

Швидкий та уніфікований доступ до контенту

Новий сервіс Smart Hub забезпечує єдиний доступ до всіх джерел контенту - ефірних каналів, інтернет-провайдерів, ігрових ресурсів, і не тільки. Тепер ви можете отримати доступ до улюбленого контенту відразу після увімкнення телевізора.

Збільшений контраст для чіткості деталей

Функція Samsung Micro Dimming Pro формує більш глибокі відтінки чорного та білого, забезпечуючи дивовижну чистоту та контрастність зображення. Оцініть реалістичність зображення розважального вмісту.

Регулювання контрастності пожвавлює картинку

Оцініть реалістичність ТБ зображення на плоскому екрані за допомогою функції збільшення контрастності (Contrast Enhancer), яка регулює значення контрастності для різних фрагментів зображення, створюючи ефект просторової глибини.

Легко переносіть ваш контент на екран ТБ

За допомогою Samsung Smart View ви можете легко перенести свої знімки, відео та музику зі смартфона, планшета або ПК на екран телевізора. Нові телевізори Samsung сумісні з більшістю сучасних персональних пристроїв.

Tizen прискорює роботу Smart TV

Операційна система Tizen покращує роботу Smart телевізорів, скорочуючи час включення та прискорюючи доступ до ефірних каналів та програм. Додатково Tizen підтримує популярний сьогодні сервіс VOD (потокове відео на запит).

Пориньте у відеоконтент

Підтримка частоти кадрів 60 кадр/с усуває мерехтіння екрана у динамічних сюжетах. Оцініть плавність зображення у найдинамічніших відеосюжетах.

Просте бездротове підключення

Вбудована підтримка бездротової мережі дозволяє легко підключити Smart TV до Інтернету без використання кабелів. Унікальний дизайн вашого телевізора гармонійно поєднується із швидким підключенням до Інтернету.

Підключення пристроїв до вашого ТБ

Функція ConnectShare дозволить легко завантажити ваш контент у телевізор. Просто вставте USB-накопичувач або зовнішній жорсткий диск (HDD) у USB роз'єм ТБ і насолоджуйтеся відео та фото на екрані, або слухайте музику.

Створіть власну атмосферу розваг

Роз'єми HDMI у телевізорах Samsung перетворюють вашу кімнату на центр розваг. Підключіть пристрої з підтримкою HDMI до телевізора та насолоджуйтесь контентом.

Основні характеристики
ВиробникSamsung
Додатково
Діагональ екрану32"
Підтримка Smart TVсо Smart TV
Дозвіл1920x1080 - FullHD
Бездротовий інтерфейсWi-Fi
Smart-платформаTizen
Діапазони цифрового тюнераDVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Колір рамкиСірий
HDRБез HDR
КонтрастністьMega Contrast
ТВ-тюнер2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий)
Частота оновлення500 Гц (PQI)
Процесор зображенняHyperReal
АудіосистемаВихідна потужність звуку: 20 Вт
USB-порттак
CI (PCMCIA) слоттак
ЕнергоспоживанняКлас енергоспоживання: А
VESA100x100 мм
Розміри без підставки730.4 x 433.7 x 55.1 мм
Розміри з підставкою730.4 x 487.7 x 207.5 мм
Вага без підставки5.5 кг
Вага з підставкою6.2 кг
Комплект поставкиТелевізор
Гарантія, мес12 місяців офіційної гарантії від виробника
Наявність роз'ємівEthernet (LAN RJ-45), HDMI, USB, Антенний вхід (RF-in), Композитний / AV, Слот для картки PCMCIA, Цифровий аудіо вихід (оптичний)


Роз'єми (порти)1 х CI Slot, 1 х LAN, 1 х Компонентний/композитний вхід, 1 х Оптичний аудіовиход, 2 x Антенних входу (кабельний та супутниковий), 2 х USB, 3 х HDMI
Країна виробникУгорщина
Форма екрануПлоский
Частота розгортки панелі50 Гц




Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению