Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация
Агент 007™ » Охранно-пожарная сигнализация » Приборы приемно-контрольные » Samson » Samson SAMSON-Link модуль постановки сняти с охраны и индикации

Samson SAMSON-Link модуль постановки сняти с охраны и индикации

Код товара: 41921
1 491
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Охоронний пристрій, який працює в комплексі з Samson GSM.

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


SAMSON LINK – охоронний пристрій, який працює в комплексі з Samson GSM.

До одного Samson GSM може бути підключено до 98 пристроїв SAMSON LINK. Всі події, що виникають на пристрої SAMSON LINK, передаються Samson GSM через інтерфейс RS-485, звідки вже через GSM-канал відправляються на пульт охорони. SAMSON LINK має 4 тривожні входи, зчитувач Touch Memory для встановлення/зняття з охорони та відкриття замка Для налаштування параметрів Samson Link використовується програма Samson Config (див. посібник з роботи з програмою).

Використовувати Samson Link можна у двох режимах – глобальному та локальному. Локальний режим. Під час встановлення/зняття з охорони Samson Link працюватиме як незалежний охоронний пристрій, використовуючи Samson GSM лише для передачі подій на пульт охорони. Світовий режим. При постановці/знятті з охорони Samson Link крім своєї постановки/зняття з охорони ставитиме/зніматиме з охорони і Samson GSM та інші пристрої Samson Link (якщо ті також знаходяться в глобальному режимі), які підключені до комплексу. Також пристрій Samson Link буде ставитися/зніматися з охорони, якщо буде поставлено/знято з охорони пристрій Samson GSM.



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению