Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

RFID считыватель Hikvision DS-K1802M

Код 41950
642
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

RFID зчитувач карток Mifare

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Найважливішим елементом у системі контролю керування доступом до різних охоронюваних об'єктів є Hikvision DS-K1802M, принцип дії якого полягає в зчитуванні карток серії Mifare на відстані 3-5 сантиметрів з робочою частотою 13.56 МГц Він унеможливлює проникнення сторонніх осіб у приміщення через прохід, де він встановлений.

Застосовується вихід Wiegand з протоколом Wiegand26 і Wiegand34. Індикація, що піддається зовнішньому та внутрішньому керуванню на основі процесора 8 Bit, ґрунтується на зумері і LED світлодіоді. У разі нормального сканування картки лунає звук зумера і загоряється діод зеленого кольору, в іншому разі — червоний.

Корпус зроблений із пластику чорного кольору, який забезпечує захищеність від атмосферного впливу з рівнем захисту IP65 за температури -40 °C ~ +70 °C. Електроживлення: DC 12 В/500 мА за споживаної потужності 6 Вт. Елегантний дизайн корпусу невеликих розмірів допускає розміщення в доступному вузькому місці на вертикальній поверхні накладним способом всередині чи поза будівлею.



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению