Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

Remax RP-W1

Код товара: 41185
263
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Бездротовий зарядний пристрій

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Бездротовий зарядний пристрій Remax RP-W1 – вірний помічник, коли потрібно підзарядити смартфон. Просто покладіть його на зарядну панель і забудьте про проводи, що вічно заплутуються - це так просто!

Бездротове заряджання для всіх пристроїв, які мають функцію бездротової зарядки. Новий стандарт QI, який використовується у зарядці, допоможе вам відчути справжню свободу без проводів! Застосування цього зарядного пристрою дозволяє суттєво знизити споживання електроенергії завдяки мінімальному тепловиділенню та високоефективній зарядці. Крім того, адаптер відповідає всім сучасним екологічним стандартам безпеки.

Бездротова кругла зарядна панель Remax RP-W1, товщиною всього лише 9.5 мм, володіє багатьма незаперечними перевагами, що відрізняють її від дротових моделей, оскільки є витонченим, витонченим і легким пристроєм, який призначений для максимально комфортної підзарядки мобільних телефонів. Зарядний пристрій захищений від перезаряджання, перегрівання та перевантаження. Для контролю за процесом підзарядки служить світлодіодний індикатор. Стильний зовнішній вигляд дозволяє зарядному пристрої чудово виглядати як на офісному столі, так і в домашній обстановці, гармонійно поєднуючись з численними моделями сумісних гаджетів.

Особливості:


  • Qi бездротова зарядка, звільняє вас від кабелів, що часто плутаються

  • Простота використання, просто покладіть свій пристрій на поверхню Remax RP-W1, щоб почати зарядку 10W велика потужність, швидка зарядка, безпечна і стабільна

  • Конструкція вентиляційних отворів, прискорення розсіювання тепла, захист

  • Вбудований смарт-чіп, чутлива відповідь

  • Вбудована зарядна котушка великої площі, висока швидкість перетворення, швидкий заряд QC2.0/3.0 8 мм зарядна відстань, немає необхідності знімати футляр для телефону для зарядки (не підтримувати металевий корпус, металевий корпус та корпус з корпусом магнітний лист)

  • Адаптований пожежобезпечний матеріал ПК, тонкий і легкий, зручний для перенесення Вбудований магнітний ізолюючий лист, відсутність випромінювання, ніякої шкоди для тіла. перенапруга, навантаження, перерозряд, коротке замикання, навантаження і т.д.




Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению