Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

Орлан Лунь-25К mod2.

Код товара: 46007
6 434
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Прилад приймально-контрольний охоронно-пожежний

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Прилад приймально-контрольний охоронно-пожежний (ППКОП) «Лунь-25К» призначений для контролю стану шлейфів охоронної та пожежної сигналізації, включених за двопровідною схемою, а також управління світловими та/або звуковими оповіщувачами та передачі сповіщень на пульт централізованого спостереження (ПЦН) бездротового каналу зв'язку GSM «Орлан» або працювати автономно – події передаються на користувальницький центр спостереження.

Варіант виконання, на лицьовій панелі основного блоку ППКОП встановлений УІУ «Лінд-27» є цифровою сенсорною клавіатурою з додатковими світлодіодними індикаторами.

ППКОП підтримує до 17 провідних зон, 5 з яких розташовані на платі основного блоку. Інші провідні зони підключаються за допомогою адресних модулів розширення «АМ-11» (до 4 модулів, кожен з яких забезпечує додаткові 3 зони). ППКОП підтримує до 30 бездротових зон/брелоків через додатковий радіоприймач, що встановлюється у корпусі основного блоку. Типи радіосистем, їх робочі діапазони частот та моделі радіоприймачів для них наведено в інструкції. Усі зони можуть бути поділені на 2 групи, для керування кожною з яких передбачено до 16 ключів та до 7 номерів мобільних телефонів



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению