Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация
Агент 007™ » Домофоны » Аналоговые вызывные панели » Neolight » NeoLight Solo FHD Graphite. Мультиформатная 1080Р панель вызова

NeoLight Solo FHD Graphite. Мультиформатная 1080Р панель вызова

Код товара: 45562
1 810
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Панель виклику ІЧ підсвічуванням. Вбудована мультиформатна (AHD/TVI/CVI/CVBS) відеокамера з роздільною здатністю 1080P. Кут огляду: 110 град. Матеріал: метал. Колір: графіт. Габаритні розміри: 47 х 131 х 20 мм

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Solo FHD – це те, що ринок чекав уже дуже давно. Її роздільна здатність 2 Мп взято з IP систем, висока чутливість - з професійних систем відеоспостереження, а ціна залишається порівнянною з аналоговими панелями. Ось основні характеристики, комбінація яких дає саме те зображення, яке вражає з перших секунд і яке доступне тільки в панелях NeoLight:


  • Мультиформатна професійна камера з роздільною здатністю 1920х1080 - тепер можна сміливо сказати, що роздільна здатність IP домофонії тепер стала доступною і в аналогових системах, але в порівнянні з IP, в аналогових Full HD системах ви отримуєте значно кращу чутливість вночі, легке підключення та налаштування, передачу зображення без затримок та невисоку вартість.

  • Режим True Day/Night - реальна кольоропередача вдень і ідеальне чорно-біле зображення вночі завдяки справжньому ІК-фільтру, що вбирається в камеру (ICR).

  • Режим DNR – цифрове придушення шумів, яке максимально мінімізує можливість появи шумів у темний час доби на зображенні, що підвищує інформативність та економить місце на micro SD карті під час роботи з вбудованим у монітор детектором руху.

  • Smart IR - тепер будь-яка людина, що підходить близько до панелі у темну пору доби при включеній ІЧ підсвічуванні буде вами впізнаний, т.к. технологія Smart IR автоматично зменшує інтенсивність ІЧ-підсвічування в панелі при близькому розташуванні об'єкта і, таким чином, прибирає засвітку з обличчя вашого гостя.

  • Потужна ІЧ-підсвічування - нові ІЧ світлодіоди з розширеним спектральним діапазоном дозволяють панелі Solo FHD бачити в темряві до 5 м.


При цьому відеопанель Solo FHD зовні дуже нагадує незмінного лідера серед панелей - відеопанель Solo і також має:


  • надширокий кут огляду 110 градусів

  • ненав'язливе підсвічування кнопки виклику в режимі очікування, що допомагає швидко зорієнтуватися в темряві та не шукати панель на дотик

  • автоматичне налаштування посилення мікрофона та гучномовця

  • керування електромеханічним замком

  • ІЧ-підсвічування


Характеристики

Тип матриці камериCMOS
Дозвіл камери1080Р (1920 х 1080)
Особливості камериІЧ-фільтр, що прибирається, Smart IR, DNR
Формат сигналуAHD / TVI / CVI / CVBS
Кут огляду110°
Тип підсвічуванняВидима ІЧ (збільшена дальність до 5 м)
Тип кріпленняНастінне
Живлення12В DC/120 мА (від домофону)
Розміри47 х 131 х 20 мм
Вага650 г
Температура експлуатації- 30°С ~ + 60°С
Клас захистуIP66
Матеріал корпусаМетал
Колір корпусуГрафіт




Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению