Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация
Агент 007™ » Видеонаблюдение » Передача и защита видеосигнала » HDMI, VGA передатчики » LKV379 HDMI Extender (Передатчик HDMI сигнала (с разрешением до 1080P) по коаксиальному кабелю. Комплект - передатчик + приемник)

LKV379 HDMI Extender (Передатчик HDMI сигнала (с разрешением до 1080P) по коаксиальному кабелю. Комплект - передатчик + приемник)

Код товара: 32314
7 551
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Коаксіальний розширювач HDMI LKV379 призначений для передачі цифрового сигналу HDMI на дуже великі відстані

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Коаксіальний розширювач HDMI LKV379 призначений для передачі цифрового сигналу HDMI на дуже великі відстані (до 700 метрів кабелю), що можливо завдяки особливостям коаксіального кабелю і перекодуванню сигналу при передачі його по коаксіальному кабелю. Передавач перетворює сигнал HDMI на сигнал DVB-T CATV (сигнал 654QAM CATV), а приймач виконує зворотне перетворення.


В результаті немає втрати даних, а чіткість зображення, за заявою виробника, на 66% вище, ніж у інших типів екстендерів. Також величезною перевагою є зручний вибір каналу роботи приймача і передавача - можна вибрати один з 99 каналів. Ви також можете налаштувати домашню мультимедійну мережу з кількома передавачами та приймачами, що працюють одночасно, при цьому вільно перемикаючи приймачі для роботи з різних передавачів – так, ніби ви вибираєте потрібний канал на своєму телевізорі. Звичайно, для цього знадобляться відповідні розгалужувачі коаксіального кабелю, але коштують вони сущі копійки.

Коаксіальний подовжувач LKV379 HDMI можна вибрати за допомогою кнопок на передній панелі, а вибраний канал відобразиться на цифровому дисплеї. На приймачі сигналу (перетворювач DVB-T CATV в HDMI) є індикатор для управління підключенням до передавача. За допомогою коаксіального ретранслятора LKV379 HDMI можливі будь-які варіанти організації мультимедійних мереж: один передавач – один приймач, один передавач – кілька приймачів, кілька передавачів – кілька приймачів.

Технічні характеристики коаксіального розширювача HDMI LKV379:


  • Професійний високоякісний радіочастотний модулятор HDMI

  • 99 каналів на вибір

  • Передавач: Вхід: 1X HDMI, Вихід: 1XRF; Приймач: Вхід: 1XRF, Вихід: 1x HDMI

  • Приймач: Вхід: 1XRF, Вихід: 1xHDMI 5, Підтримка HDMI 480i/480p @ 60 Гц, 576i/p @ 50 Гц, 720P/1080i/50P @ 60/Гц

  • Кодування відео: формат H.264

  • Кодування звуку: MPEG2

  • Коаксіальний кабель: RG 6, RG7, RG11 тощо.

  • Ефективна швидкість передачі даних: до 31,6 Мбіт/с.




Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению