Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация
Агент 007™ » Охранно-пожарная сигнализация » Приборы приемно-контрольные » Jablotron » Jablotron JA-152P (G) Беспроводной пассивный инфракрасный извещатель движения

Jablotron JA-152P (G) Беспроводной пассивный инфракрасный извещатель движения

Код товара: 45489
2 799
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Сповіщувач призначений для розпізнавання руху людини у середині приміщення.

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Продукт є бездротовим пристроєм для JABLOTRON 100+.

Завдання сповіщувача – розпізнавання руху людини у середині приміщення. Гарантована площа виявлення становить 90°/12 м. Варіант із сірою лінзою має стійкість до білого світла, яка значно перевищує значення, задані у стандартній версії. Сповіщувач відповідає найвищим вимогам якості та дизайну, що робить його придатним навіть для елітних інтер'єрів.

Стійкість до білого світла допомагає скоротити кількість помилкових спрацьовувань сигналізації, що викликаються освітленням, що проникає через вікно, від блискавки або від предметів з поверхнями, що відбивають.

Сповіщувач забезпечує підвищену стійкість до білого світла, що значно перевищує значення, задані стандартною версією (до 10000 люкс).

Сповіщувач відповідає найвищим вимогам якості та дизайну, що робить його придатним навіть для елітних інтер'єрів усіх версій установки. Крім стандартної установки в кутку кімнати цей датчик також можна встановлювати на стіні за допомогою естетичного кріплення JA-196PL-S; при цьому варіанті установки сповіщувач частково втоплений у стіну і гарно з нею поєднується. Для встановлення на стелі чи під кутом можна використовувати шарнірний кронштейн JA-191PL.

Сповіщувач має імпульсну активацію.

Сповіщувач також застосовується для управління програмованими виходами PG.



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению