Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация

Адаптер Дунай TMR

Код товара: 27752
865
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

Призначений для зчитування безконтактних карток/брелоків стандарту EM-Marine (125kHz) при виконанні взяття/зняття групи шлейфів під охорону (ідентифікація користувача).

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Купить товар в 1 клик
Сэкономьте свое время
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


Адаптер застосовується у складі ППК ВП «Дунай». Адаптер Дунай-TMR призначений для зчитування безконтактних карток/брелоків стандарту EM-Marine (125kHz) при виконанні взяття/зняття групи шлейфів під охорону (ідентифікація користувача).

Адаптер «Дунай-TMR» може бути використаний для взяття/зняття не тільки однієї групи, а й по черзі всіх призначених груп при загальному застосуванні. При цьому логіка роботи входу наступна: при першому зчитуванні карти RFID відкривається статус групи, до якої належить ця мітка/карта, а після другого дотику - змінюється статус групи з відповідною індикацією на світлодіоді адаптера.

Після піднесення безконтактних карток/брелоків стандарту EM-Marine до адаптера, зчитується код картки, внутрішній звуковий оповіщувач повідомляє про вдале зчитування картки. Адаптер, обмінюючись інформацією з ППКОП «Дунай», передає коди ідентифікаторів до ППК, який у свою чергу приймає рішення про зміну статусу (взято/знято) зон, що охороняються.



Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению