Каталог товаров
Каталог товаров
Авторизация
Агент 007™ » Видеонаблюдение » AHD, HDCVI, HDTVI Системы » Видеокамеры » Hikvision » DS-2CE16D0T-ITFS (2.8 мм) 2Мп Turbo HD видеокамера Hikvision с встроенным микрофоном

DS-2CE16D0T-ITFS (2.8 мм) 2Мп Turbo HD видеокамера Hikvision с встроенным микрофоном

Код товара: 53241
1 448
грн
Оценка покупателей: 0 голосов 0.00Голосовать

Отзывы о товаре: 0 шт.

2Мп мультиформатна Turbo HD відеокамера із вбудованим мікрофоном; Підтримка форматів: TVI/AHD/CVI/CVBS; Матриця: CMOS; Чутливість: 0.01 Лк/F1.2(день), 0 Лк c Ік; Об'єктив: f = 2.8 мм (кут огляду 106.4 °); Функції: BLC, AGC, DWDR, 2D-DNR день...

Подробное описание
У вас появились вопросы?
Наш специалист даст ответы!
Интересный товар? Поделитесь с друзьями!
  • Подробное описание
  • Отзывы о товаре 0


DS-2CE16D0T-ITFS (2.8 мм) - це камера відеоспостереження від компанії Hikvision з серії Turbo HD, яка стане прекрасним рішенням для створення і модернізації систем відеоспостереження. Підключення здійснюється за допомогою стандартного коаксіальногокабелю, при цьому підтримує відеостандарти HDTVI, HDCVI, AHD або CVBS, що робить просто незамінним рішенням в різних цілях.

Володіє циліндричної формою і працює на базі 2-мегапіксельного сенсора CMOS з величиною сенсора 1/3 дюйма. Здатна проводити зйомку з роздільною здатністю Full HD. Встановлено фіксований об’єктив 2,8 мм, який гарантує прекрасний огляд по вертикалі і горизонталі. Додаткові функції істотно поліпшують якість зйомки.

З метою зйомки в нічний час доби, використовується ІЧ-підсвічування з дальністю роботи до 80 метрів. Автоматично перемикається між денним і нічним режимом. Всі системи знаходяться в міцному корпусі з металу з індексом захисту IP66, тому стане незамінним рішенням для вуличного відеоспостереження.

Наш інтернет-магазин пропонує купити камеру відеоспостереження DS-2CE16D0T-ITFS (2.8 мм), просто зателефонуйте або заповніть форму на сайті. Пропонуємо широкий вибір обладнання від виробника, серед якого ви гарантовано підберете оптимальне рішення для себе. Доставку здійснюємо по всій території України. Завжди проконсультуємо по питаннях, що цікавлять.

Особливості:


  • 2 Мп CMOS

  • здатність 1920х1080

  • Фіксований об’єктив 2.8 мм

  • 2D-DNR, DWDR

  • Smart ІЧ , ІЧ підсвічування до 30 метрів

  • IP67

  • Відеовихід 4 в 1 (перемикається TVI/AHD/CVI/CVBS)

  • Вбудований мікрофон, аудіо через коаксіальний кабель




Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления
Написать отзыв
Пока нет отзывов, будьте первым.

Товар добавлен в корзину
Перейти к оформлению